Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

U Nastusi

Adres obiektu Szlembark ul. Nadwodnia 5, 34-434 Czorsztyn
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 22 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 27

 
 

Ewelina i Sławek UK
Dodano: 2018-01-05
Pobyt od: 2017-12-29 do 2018-01-02 IP: xx.132.230.111
 
 
    

Cudowne miejsce na wypoczynek. Czuliśmy się jak w domu. Zarówno gospodyni jak i gospodarz przyjęli nas jak swoją rodzinę. Był to nasz drugi pobyt w tym miejscu i na pewno nie ostatni. Dobre położenie, blisko do Zakopanego i Nowego Targu. Bardzo przytulne, czysciutkie pokoje z resztą jak i cały dom wypoczynkowy. Cena bardzo przystępna. Gorąco polecamy ☺️


 
 

PATI I ROBERT
Dodano: 2017-08-30
Pobyt od: 2017-07-31 do 2017-08-16 IP: xx.254.178.119
 
 
    

Miejsce w Agroturystyce u Nastusi jest piękne. Pokoje zadbane, wyposażone zgodnie z opisem. Gospodarze przemili, służyli pomocą w każdej sytuacji😘. Polecamy każdemu, kto chce zregenerować siły i odpocząć od miejskiego hałasu. Jesteśmy zachwyceni widokami na Tatry, Pieniny oraz malownicze Jezioro Czorsztyńskie, które widzieliśmy z balkonu i podwórka. Miejsce idealne na wypady do Niedzicy, Czorsztynu, Szczawnicy czy Zakopanego. Polecamy i pozdrawiamy Gospodarzy Nastkę i Tadka z dzieciakami Julką oraz Arkiem z którymi miło spędzaliśmy czas na spacerach po okolicy i zabawach.


PATI I ROBERT - opinia o obiekcie U Nastusi
 
 

Ela i Marek Szczudło z Krakowa
Dodano: 2017-08-06
Pobyt od: 2017-07-20 do 2017-07-27 IP: xx.4.120.127
 
 
   

Agroturystyka U Nastusi to wspaniałe miejsce do wypoczynku. Piękne widoki, bardzo sympatyczni i mili gospodarze. Pokoje i łazienki bardzo czyste, miejsce bardzo ciche i spokojne. Szlembark to miejscowość z której można robić wypady do Czorsztyna i do Niedzicy, Na pewno tam jeszcze wrócimy. Polecamy.


 
 

Kasia i Michał z Końskich
Dodano: 2016-08-26
Pobyt od: 2016-08-14 do 2016-08-23 IP: xx.220.43.218
 
 
    

Agroturystyka u Nastusi to miejsce gdzie wręcz nie można było nie przedłużyć pobytu m.in. ze względu na wspaniała atmosferę, którą tworzą przesympatyczni gospodarze oraz ich pociechy. Cudowna lokalizacja, piękne widoki na góry i jezioro Czorsztyńskie. Pokoje z łazienkami, przestronne, czyste, bardzo dobrze wyposażone i w dodatku za niską cenę. Do dyspozycji gości rownież kuchnia. Jest to miejsce idealne dla osób oczekujących ciszy i relaksu, ale także dla tych którzy preferują aktywny wypoczynek. Bardzo miło wspominamy nasz urlop i na pewno jeszcze kiedyś tam wrócimy. Serdecznie polecamy każdemu! :)


 
 

Ania i Daniel Końskie
Dodano: 2015-12-26
Pobyt od: 2015-08-20 do 2015-08-24 IP: xxx.243.218.151
 
 
   

świetne miejsce ,czysto spokojnie ,super lokalizacja, przyjazd własnym autem obowiązkowy. Właściciele swoim sposobem bycia tworzą niesamowitą atmosferę . Ja wraz z dziewczyną jesteśmy zadowoleni pod każdym względem- adekwatnie do ceny!!!!


 
 

Karol Agnieszka Malwina
Dodano: 2015-08-27
Pobyt od: 2015-08-17 do 2015-08-21
 
 
    

Polecam wszystkim agroturystykę u Nastusi! Przemiła Gospodyni, równie miły małżonek, urocze dzieciaki - Julita i Arek (czas spędzony na zabawach naszej córki z dziećmi gospodarzy - bezcenny spokój dla nas :)! Bardzo miła, gościnna atmosfera panująca w domu powoduje że każdy gość czuje się wyjątkowo! Dom super czysty, pokoje dobrze wyposażone. Szlembark to dobre miejsce na bazę wypadową do Niedzicy, Krościenka czy Szczawnicy. Wszędzie blisko, a cena noclegu na tyle atrakcyjna że opłaca się przejechać te kilka-kilkanaście kilometrów. Raz jeszcze polecam to miejsce i ten DOM.


 
 

Ania z Krupskiego Młyna
Dodano: 2015-08-19
Pobyt od: 2015-08-07 do 2015-08-15
 
 
    

Agroturystyka na wysokim poziomie. Polecam to miejsce szczególnie - relaks, cisza i odpoczynek w jednym. Przemili gospodarze i ich urocze dzieciaczki - Julitka i Areczek. Pokoje czyste i duże, łazienki w pokojach (a nie jak w innych pensjonatach na wspólnych korytarzach), kuchnia do dyspozycji gości w pełni wyposażona wraz z dużą jadalnią. Grill i plac zabaw dla najmłodszych w obejściu ogrodzonego domu. Cena bardzo ale to bardzo atrakcyjna. Zalew Czorsztyński, Rzeka Białka i Góry w zasięgu oka. Niedzica - Zamek i Zapora ok. 20 km i Szczawnica również niedaleko. Na początek urlopu czy weekendu polecam przemiły wypad w górki prosto z domu "U Nastusi" - wyjście w góry drogą "Nastudzionki" - ale o ten szlak zapytajcie wyłącznie gospodarzy Pensjonatu. Na pewno wrócę w to miejsce wraz z starymi i nowymi moimi znajomymi, ponieważ jest to miejsce godne polecenia wszystkim. Super miejsce wypadowe i latem i zimą, na weekend lub tydzień urlopu, na Święta lub na Sylwestra. Pozdrawiam serdecznie przemiłych gospodarzy Nastkę i Tadka oraz przeuroczych dzieciaczków Julitkę i Areczka. Do miłego zobaczenia - obiecuję że jeszcze w tym roku do Was zajrzę.


 
 

Ola i Romek Ziaja
Dodano: 2015-08-18
Pobyt od: 2015-08-07 do 2015-08-15
 
 
    

Polecamy gorąco wszystkim dom Nastki – wypoczynek pierwsza klasa, Gaździna dba, aby goście czuli się jak u siebie w domu. Atmosfera rodzinna, dom lśni czystością, widoki z balkonów piękne, oscypki najlepsze jakie jedliśmy w życiu! Niezapomniany spacer „na Studzionki” oraz gawędy wieczorne wspominamy do dziś. Na pewno będziemy tam (się) gościć jeszcze nie raz! Ściśkamy Areckiego i Julitkę! Pozdrawiamy także Tadka. Serdeczności dla Nastki niezwykłej Kobiety wielkiej duchem!


 
 

Agnieszka Rafał
Dodano: 2015-08-10
Pobyt od: 2015-07-27 do 2015-07-31
 
 
 

Super miejsce na wypoczynek i relaks,fajni właściciele i ich dzieciaki,cisza,spokój,czysto naprawdę miejsce godne polecenia,niedaleko dużo do zwiedzania a z okna piękny widok na Jezioro Czorsztyńskie i pasma górskie. To wszystko za niewielką cenę. Na pewno tam jeszcze wrócimy. Gorąco polecam! :)"


 
 

A &D
Dodano: 2015-08-09
Pobyt od: 2015-07-30 do 2015-08-01
 
 
    

Dziękujemy za bardzooo miły pobyt- świetne miejsce na wypoczynek, relaks. Bardzo gościnni i sympatyczni właściciele:))) Przytulne pokoje z balkonem i piękne widoki na góry, Jezioro Czorsztyńkie. Chociaż noce były zimne :) w miłym Towarzystwie bardzo łatwo się "rozgrzać" :)))Pozdrawiamy z Zielonej Wyspy :)


Opinie 1-10 z 27

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie